fbpx

Два нови фрагмент плаката и дата за новата Ninjago анимация

0
Share

След първите два фрагмент плаката за новата NINJAGO анимация от LEGO тези дни разкриха още два като остава само още един, който най-вероятно днес ще бъде намерен.

Третият фрагмент беше разкрит в секцията Kids на LEGO.com. На тази страница също обявиха кога точно ще стартира новата анимация и в кои държави на коя дата. Това може да видите от бутона „Check Now“. Най-ранната дата е 1 юни. Интересен факт е, че България присъства в списъка и дата, когато ще бъде излъчена анимацията в страната ни е 26 юни. Няма информация по коя телевизия ще бъде това. Освен това има две празни места за видеа, които може да бъдат трейлър плюс тийзър като старите или пък два нови тийзъра. На тази снимка се виждат Lloyd, както и нов персонаж над него.

Четвъртият фрагмент беше пуснат вчера на сторита в Instagram от официалния акаунт на LEGO. На него се вижда Kai с останалата част от новия персонаж, който прилича на лъв и беше загатнато за него на втория фрагмент. Също се вижда и част от текста, който най-вероятно е за името на новата анимация.

От BricksFanz са събрали на едно всички фрагменти и вече може да се придобие по-добра представа за това, което ни очаква.