fbpx

NINJAGO Dragons Rising с препратка към Legends of Chima

0
Share

Със стартирането на анимацията NINJAGO Dragons Rising фенове са имали теория, че Lord Ras, който прилича на вълк е от земите на Chima, свят който е населен с персонажи наподобяващи животни. Този свят на по-старите фенове на LEGO е познат от анимацията и сетовете Legends of Chima излизали между 2013 и 2015 година. Анимацията просъществува само три сезона с финал в края на 2014, а сетове излизат и през 2015 година. От LEGO почти потвърдиха това с клип от втори сезон на Dragons Rising в който Lord Ras споменава местност от света на Chima – Forever Rock на Jordana докато ходят в джунглата. Феновете знаят, че NINJAGO анимацията е наследник именно на Legends of CHIMA.

Докато някои фенове се радват на тази препратка и чакат дългоочакваното завръщане на CHIMA един фен в Reddit – bloonshon, който изглежда е доста добре запознат с историята на този свят твърдят, че могат да прецакат абсолютно всичко изградено в анимацията за CHIMA и как до момента Lord Ras не е загатвал нищо за този свят. Пълният коментар може да прочетете тук.

Предстои да разберем дали тази толкова любима серия на някои фенове и според ме доста подценена ще се завърне подобаващо или от LEGO са решили просто да погъделичкат своите фенове с една малка препратка от която няма да произлезе нищо.

През последните години е модерно да се правят така наречените crossover-и и като нищо може от LEGO да са решили да направят именно нещо такова след рестарта на NINJAGO с Dragons Rising. Ако това ви е събудило интереса може да гледате всички епизоди на Legends of CHIMA в канала на LEGO, също така първи сезон на NINJAGO може да бъде гледан с българско аудио, но за останали сезони положението е малко по-сложно. Изглежда, че към момента от LEGO са скрили пълните епизод на първи сезон на Dragons Rising, но тук е плейлистът с всички видеа към него, най-вероятно скоро ще ги пуснат пак, тъй като бяха налични в техния канал като беше пусната анимацията.