fbpx

Dan Кo в Iron Builder Сезон 6, кръг 10

0
Share

Преди няколко дни стана ясно, че нашето момче Dan Ko (Йордан Живков) ще вземе участие в предстоящия кръг на конкурса Iron Builder и ще се изправи срещу LittleJohn (John Snyder), който е печелил два кръга и е текущ Iron Builder. Тяхното съревнование ще продължи до 12-ти декември.

Частта, която трябва да присъства в техните билдове беше обявена и тя е:

98375: Minifigure, Utensil Toy Winder Key

Iron Builder е един от конкурсите в които взимат участие едни от най-добрите билдъри в света. Провежда се на кръгове, които продължават по две седмици, а участниците трябва да строят с определена част от която получават по 100 броя от организаторите. Частта за конкретния кръг се разкрива малко преди началото. Билдърите получават конкретната част предварително, но нямат право да видя коя е тя. Отварянето става на live в определен час преди началото на кръга. Двамата трябва да направят минимум 7 билда.

Ако се чудите как може да вземете участие в Iron Builder то възможността това да се случи е да вземете участие в конкурса Iron Forge и да се класирате на някои от топ местата. Провеждането е два пъти в годината. Всеки може да вземе участие като там всяка седмица се строи с различна част и е на принципа на елиминация.

Dan Ko се класира в първите 8 през 2021 година и е бил поканен от организаторите да вземе участие в Iron Builder.

Пожелаваме успех на двамата участници и нека да покажат своите извънземни умения в създаването и по-добрият да победи, но все пак ще симпатизираме на нашето момче.

Може да разгледате творенията и на двамата в Instagram и Flickr, а пък ако ви харесат може и да ги последвате.

LittleJohn
Dan Ko