fbpx

LEGO конкурс: Светът на Чудесата (01.04 – 15.05.22)

2
Share

С най-голяма радост искаме да съобщим за първия LEGO конкурс организиран от BricksLog и специалното съдействие на DanKo. Всички награди са предоставени от партньорите ни Ozone.

Конкурсът „Светът на Чудесата“ ще се проведе между 01.04.2022 и 15.05.2022, което ви дава 45 дни да създавате фантастични LEGO творения. Трите категории ще позволят на всички да развинтят своето въображение.

Фантастично приключение
Създайте един фантастичен свят, който може да бъде сцена от приключение. Може би ще има дракони или динозаври, а защо не извънземни? Можете да включите Батман, Железния човек или някой друг супергерой, който харесвате. Няма ограничения за размера и ще се радваме на всичко фантастично, което ще измислите!

Минифигурка Пазител на Света и Разрушител на Светове
Във всяка вселена има пазители и разрушители, или както обичахме да им казваме – нашия и лошия. Тук искаме от вас да направите по една минифигурка, която да представлява Пазител на Света, или казано иначе добрият герой, както и една за неговия противник – Разрушител на Светове. Можете да участвате и само с една фигурка, но винаги трябва да упоменавате за коя от двете категории е вашия герой или разрушител. Можете да добавите всякакви оръжия и аксесоари към вашите фигурки.

Уточнение: Пазителят и Резрушителят трябва да бъдат минифигурки (различни тела, крака, глави от различни минифигитурки и така да стане нова уникална), а не големи фигури създадена от части. Извиняваме се на участниците, които вече са създали такива.

Фантастично превозно средство
Създайте фантастично превозно средство, което да превозва вашите герои. Може да бъде всичко – космически кораб, подводница теглена от делфини или летящи коли. Билдът може да бъде микро, размер за минифигурка или дори по-голям.

Правила:
– Разрешено е използването на всякакви оригинални LEGO части, в това число и стикери. – Разрешени са само физически билдове, което означава, че не можете да използвате програми като Stud.io или LDD.
– Творенията ви могат да бъдат базирани на съществуващи герои и истории, както и напълно измислени. Тук всичко е позволено.
– Един участник може да създаде по едно творение за всяка една от трите категории.

След изтичането на крайния срок, жури от 2-ма съдии, ще оценят всички творения и ще излъчат победители във всяка една категория. Един участник може дa спечели само една награда, което означава, че ако един и същи участник спечели повече от една категория, ще има право да избере една от наградите в категориите, в които е спечелил. Останалите награди ще получат следващите в класираните за останалите категории.

Участвалите с творения и в трите категории ще имат шанса да спечелят трофея Господар на Вселената, който е създаден специално за този конкурс от DanKo.

Другите награди, които може да спечелите са 75298: AT-AT vs Tauntaun Microfighters (от категория „Фантастично приключение„), 1 брой произволна минифигурка от серия 22 (71032) (от категория „Минифигурка Пазител на Света“), 1 брой произволна минифигурка от първа серия на Vidiyo (43101) (от категория „Минифигурка Разрушител на Светове“) и 60312: Police Car (от категория „Фантастично превозно средство“).

Своите творения може да изпращате на email: official@brickslog.com или да ги качвате в социалните мрежи с #bl_fantasy_contest (Facebook, Instagram или Flickr). Също така може да ги изпращате и на лично съобщение в Discord на OneOfAll или danko.

Резултатите ще бъдат обявени в рамките на една седмица след 15.05.2022.

Конкурсът е само за територията на България.