fbpx

Резултати от третото ревю за 2022 на LEGO Ideas

0
Share

Третото ревю за 2022 година е приключило и днес от екипът на LEGO Ideas обявиха кои модели ще се превърнат в реални сетове. Това ревю е имало само 35 модела, които са събрали 10 000 гласа между септември 2022 и януари 2023 година. Резултатите бяха съобщени от Hasan Jensen (LEGO Ideas Engagement Manager) и Laura Perron (LEGO Model Designer).

Jaws от Jonny Campbell познат още като Diving Faces

Jonny Campbell е създал модел на една добре позната класика в лицето на JAWS (1975). Може да разгледате в детайли неговият модел на страницата на Ideas. Ще бъде интересно да видим от LEGO как ще преправят модела или ще запазят максимално модела на създателя.

Cat от Damian Andres познат още като The Yellow Brick

Моделът на Damian Andres ще привлече вниманието на всички любители на котките. Създателят е бил вдъхновен от своя домашен любимец, който е смеска между породите Siamese и Birman.

Следващата партида творения, които са в процес на ревю са впечатляващите 71 броя. Те са били публикувани между началото на месец януари 2023 и началото на месец май 2023. Резултатите ще бъдат обявени през есента на 2023 година. Всички модели може да разгледате тук.