fbpx

Пуснаха първите модели от програмата на BrickLink – MOC Pop-up Store

0
Share

BrickLink официално стартираха най-новата си програма MOC Pop-up Store. Първото издание на програмата ще включва 41 творения участвали в първи и втори кръг тяхната дизайнерска програма, но които не се класираха за финала. Всички модели може да видите тук.

Програмата е доста различна от това, което сме виждали, тъй като от BrickLink автоматично избират магазините от които може да поръчате частите, както и от определени Pick A Brick. Разбира се в България програмата не е достъпна и ако акаунтът ви в BrickLink е с български адрес ще видите едно любезно предупреждение.

Все пак е доста лесно да смените държавата и адреса, което ще ви позволи да видите цената на инструкциите за всеки един модел и разбира се колко ще ви излезе да си поръчате частите от избраните магазини и pick a brick. От това, което видях най-вероятно може да си поръчате само инструкциите в дигитален вариант и след това да си набавите частите, но не съм сигурен дали не са използвали части, които ще са налични само в избраните магазини. Не съм поръчвал, така че може на другите стъпки да има друга уловка и все пак да не позволи закупуването само на инструкциите. Ако някой реши да поръчва може да напише в коментарите дали е успял и дали има други затруднения.

MOC Pop-up Store ще е активен до средата на ноември. Има вероятно след това инструкциите да не могат да се закупят.