fbpx

Два нови Tumbler сета тази година

0
model display
Share

Феновете на DC серията, и в частност на LEGO Batman, тази година ще бъдат зарадвани с два нови Tumbler модела от филмовата трилогия за Batman на Christopher Nolan.

Голямата версия ще съдържа 2049 части и ще бъде пусната на пазара на 1 ноември, докато малката версия ще е от 422 части и ще е на пазара от 1 октомври тази година. Сетовете ще имат по две фигурки всеки.

76240: Batmobile Tumbler (UCS)

Брой части: 2049
Минифигурки: 2 (Batman и The Joker)
Подходящо за: 18+
Цена: 229.99$ / 209.99£ / 229.99€
Дата на пускане: 1 ноември 2021

LEGO® DC Batman ™ Batmobile ™ Tumbler (76240) ще разшири вашите строителни умения и ще улови стила на едно от най-емблематичните превозни средства в историята на киното.

Най-добрата, бронирана машина за борба с престъпността! Впечатляващият Tumbler модел от филмовата трилогия Dark Knight ™ за Batman разполага с отварящ се покрив, който осигурява достъп до седалките на водача и пътника и контролния панел. Минифигурките на Batman и The Joker ™ имат собствена стойка. Със здрава основа за излагане на завършения модел, вашето пресъздаване на Tumbler ще ви доставя удоволствие дълго след като сте завършили сглoбяването му.

box art
box art

Феновете силно искаха този сет да бъде в камуфлажната версия, която Bane използва във филма The Dark Knight Rises, но за жалост моделът ще бъде нова версия на този от 2014 година с малко повече части.

От LEGO са решили да сменят задните гуми с друг вид, което придава малко по-голям размер на модела във височина и дължина.

Интересното допълнение към сета е стойката на която може да бъде поставен моделът и така той бива вдигнат във въздуха докато версията от 2014 година имаше само табелка с характеристиките на истинския модел, която също присъства в този модел.

model standee

Подобрение спрямо версията от 2014 година е новата стойка за фигурките, тъй като в предишната версия те стояха на поставката с характеристиките. Стойката е същата като на другите два UCS модела на превозни средства от филма за Batman на Tim Burton от 1989 година – 76139: 1989 Batmobile (2019) и 76161: 1989 Batwing (2020).

Фигурките са напълно нови за този модел. Batman ще има принт на краката, а тялото му е много по-детайлно. Фигурката за The Joker ще бъде с напълно нови принтирани крака, тяло и лице. Единствено косата му ще бъде като тази от 2014 година.

minifigures standee

76239: Batmobile Tumbler Scarecrow Showdown

Брой части: 422
Минифигурки: 2 (Batman и Scarecrow)
Подходящо за: 8+
Цена: 39.99$ / 34.99£ / 39.99€
Дата на пускане: 1 октомври 2021

Най-добрата, бронирана машина за борба с престъпността! Впечатляващият Tumbler модел от филмовата трилогия Dark Knight ™ за Batman разполага с отварящ се покрив, който осигурява достъп до седалките на водача и пътника и контролния панел.

В предната част на превозното средство са монтирани 2 огнестрелни оръдия. Има дори къде да съхранявате Batarang ™. Включени са 2 минифигурки: Batman, с батаранг, пистолет за захващане и алтернативна глава „кошмар“, както и Scarecrow, с огнестрелно оръжие, което може да изтрелва отровен газ. Когато бойното действие за деня приключи, Tumbler Batmobile сетът изглежда страхотно изложен на показ в детските стаи.

box art
box art

По-малката версия от двата модела изглежда много добре и ще бъде страхотна придобивка за феновете, които не са успели да си закупят някоя от предишните версии (30300, 7888, 76001) или пък предпочитат по бюджетна версия.

model back
model front

Сетът ще има две фигурки, които ще са на Batman и Scarecrow от филма Batman: Begins. Торсото на Batman ще наподобява това от Tumbler от 2014 година, но с малко по-малко детайли, а алтернативната глава изглежда страхотно. Освен за тази фигурка тя би могла да се изпозлва за МОК на интересно създание. Фигурката на Scarecrow от своя страна ще бъде напълно нова, тъй като до момента този злодей е имал само версии от комиксите и това ще бъде първата му версия от филм.

scarecrow and batman minifigures
batman minifigure