fbpx

Моделите от LEGO Ideas Test Lab вече са налични

0
Share

В началото на годината от LEGO разкриха моделите, които са били създадени от едни от най-добрите творци през предизвикателството LEGO Ideas Test Lab и които щяха да могат да се поръчат през сайта на LEGO. Днес тези модели вече са „налични“. Тук идва и малката уловка. Тези сетове не могат всъщност да се поръчат директно като нормален сет, а могат да бъдат закупени частите за тях през страницата на Pick a Brick. Това е така защото партньорството за предизвикателството е било между LEGO Ideas и Pick a Brick.

Малката уловка не трябва да обезкуражава хората, които искат да се сдобият с тези мини модели, тъй като от LEGO са пуснали инструкциите за тях и всеки може да си набави частите и от други места, а не само от Pick a Brick.

Тук може да посетите специалната страница за тези сетове, която е създадена от LEGO. На нея може да прочетете кратка информация за създателя на всеки един модел, да свалите инструкции за тях, както и да видите колко би ви струвал този модел, ако закупите частите от Pick a Brick, а също така и да ги закупите от там.

Още когато обявиха мини моделите от LEGO съобщиха, че два от тях ще са сезонни и ще се появят на по-късен етап, за конкретните празници.