fbpx

Най-новият IDEAS сет Insect Collections беше разкрит

0
Share

LEGO официално разкриха най-новият сет от серията Ideas, който ще бъде под номер 50. Той е по дизайн на твореца José Maria познат в LEGO средите още като hachiroku24. Сетът ще съдържа три създания от света на насекомите – Blue Morpho Butterfly, Hercules Beetle и Chinese Mantis, които са изключително детайлни. В първоначалната идея моделът на hachiroku24 съдържаше 5 създания като две от тях отпадат във финалната версия от LEGO, те са Asian Lady Beetle и Western Honey Bee. Освен, че създанията ще са по-големи от първоначалната версия ще бъдат включени и малки стойки на които да стоят те, което доста интересно решение от страна на LEGO.

21342: The Insect Collection ще съдържа 1111 части на цена от 79,99 € и ще е на пазара от 7 септември, а за VIP членовете от 4 септември.

На официалната страница на продукта от LEGO са качили така наречения „green noise“ за всяко едно от създанията, както и за кутията. Може да ги чуете от тук в секцията Features, също така може да видите реалната версия на животинката спрямо тази от сета.

Може да последвате hachiroku24 в YouTube и Instagram, тъй като той постоянно пуска интересни MOC-ове на популярни теми като Star Wars, Marvel, Jurassic Park и много други.