fbpx

Официално разкриха UCS модела за The Razor Crest

0
Share

Днес официално от LEGO разкриха дългоочаквания UCS модел на популярния кораб The Razor Crest от сериала The Mandalorian. Ultimate Collector Series (UCS) сетовете на космически кораби винаги са били от филмите за Star Wars и това е първият, който не е. Със своите 72 см дължина това е най-големият модел на космически кораб.

Сетът ще съдържа 6187 части и ще бъде изключително детайлен, а минифигурките които ще бъдат в него ще са на Din Djarin, Grogu, Mythrol и Kuiil. Последните двама ще получат за първи път минифигурки, а тази за Din Djarin ще е напълно нова. Към минифигурките ще има и сглобяем модел на Blurrg. В 75331: The Razor Crest ще могат да бъдат забелязани емблематични секции от корабака, които са показвани в сериала като например carbon-freezing chamber с размер за минифигурки и escape pod. Разбира се феновете ще видят и много други интересни детайли докато сглобяват сета.

Новият Razor Crest ще се нареди на 6-то място на най-големите сетове създавани от LEGO.

75331: The Razor Crest ще бъде на пазара от 3 октомври за VIP членовете, а за останалите от 7 октомври. Цената на този гигантски кораб ще бъде £519,99/ €599,99/ $599.99.