fbpx

Откриха сетовете за LEGO Disney Encanto

0
encanto banner
Share

На официалния сайт на LEGO през линка Bricks & Pieces бяха открити снимките за трите нови LEGO Disney сетове, които ще са базирани на най-новия филм на Disney – Encanto, който ще бъде в кината на 24 ноември тази година.

Encanto разказва историята на Mirabel Madrigal, младо колумбийско момиче, което е изправено пред разочарованието, че е единствения член на семейството си без магически сили.

По-големият от трите сета 43202: The Madrigal House ще пресъздаде фасадата на къщата в която живеят семейство Madrigal, която може да бъде видяна и на официалния плакат за филма (в края на статията).

43200: Antonio’s Magical Door и 43201: Isabel’s Magical Door са другите два сета, които ще бъдат под формата на книга, която разказва част от историята, подобно на 43189: Elsa and the Nokk Storybook Adventures и 43176: Ariel’s Storybook Adventures.

Няма информация колко части ще съдържат сетовете и каква ще бъде тяхната цена. Освен това не е обявена и дата кога ще могат да бъдат закупени, но се спекулира това да бъде 1 декември, дни след премиерата на филма.