fbpx

Разкриха 10294: Queer Eye – The Fab 5 Loft

0
Share

LEGO официално обявиха предстоящия сет 10294: Queer Eye – The Fab 5 Loft, който ще бъде базиран на хитовия сериал по Netflix – Queer Eye. Моделът ще съдържа 974 части и минифигурки на Tan, Karamo, Jonathan, Antoni, и Bobby, както и на тяхното куче Bruley. Освен тях ще има и две фигурки за Kathi Dooley. Сетът ще бъде пуснат на пазара на 1 октомври тази година, а цената му ще бъде $99.99/£89.99/99,99 €.

Подобно на сетовете 21319: Friends Central Perk, 10292: Friends: The Apartments и 21302: The Big Bang Theory, Queer Eye също е базиран на емблематично място от сериала, а именно таванското помещение. Феновете ще могат да открият много easter eggs в този модел.

queer eye front box
queer eye back box

До вниманието на всички фенове на телевизионното шоу Queer Eye по Netflix! Пригответе се да бъдете себе си когато се присъедините към Fab 5 със сетът 10294: Queer Eye – The Fab 5 Loft. Докато пресъздавате всички детайли, които изграждат интериора на оригиналното таванско помещение на Fab 5, ще откриете много характерни неща от сериала с почит към всеки един от Fab 5. Ще има кухненски остров за Antoni, стелаж за дрехи за Tan, въртящия се стол на Jonatan, както и дивана и книгата за изрезки на Karamo, а това простсранство е одобрено от Bobby тъй като той е помагал за проектирането на много специален LEGO интериор.

Нито един епизод на Queer Eye не би бил пълен без преобразяване. Така че, освен фигурките за всеки един от Fab 5 (плюс кучето Bruley), този модел ще включва и две минифигурки на Kathi Dooley (много специален гост от много специален епизод). Ще има и камера за трансформация, която ще пресъздаде промяната на Kathi – „преди“ и „след“.

queer eye minifigures
queer eye set