fbpx

Разкриха официално четири Marvel сета за месец август

0
Share

Днес LEGO официално разкриха какво са подготвили за Marvel серията за месец август. Това ще бъдат четири сета, които ще са вдъхновени от филмите Spider-Man: No Way Home и Avengers: Edngame, както и два, които не са от кино вселената на Marvel. Разбира се ще има нов Hulkbuster, който този път ще е за 4+ аудиторията, а другият сет ще е за феновете на Groot и Venom. Всички четири сета ще бъдат на пазара от 1 август, а след няколко дни на пазара ще бъдат пуснати и юнските сетове макар да са само три на брой.

Интересно решение за двете финални сцени от филмите No Way Home и Endgame като тази за Endgame е версията в която всички героини се изправиха срещу Thanos. В сета за No Way Home се забелязва нова част, която ще служи за допълнително раздвижване на минифигурките в различни сцени, става въпрос за прозрачната извита част. Hulkbuster-a за 4+ е нещо доста слабо, но пък има нова Iron Man фигурка и поредния Thanos, който най-вероятно не е интересен на никой. Победителят от тези четири сета може би ще бъде Venomised Groot. Определено предишният сет за Groot беше доста як, а сега в микс с Venom ще е must buy, както се казва.

76249: Venomised Groot
Брой части: 630
Цена: 52,99 €

76261: Spider-Man Final Battle
Брой части: 900
Минифигурки: 9 (Friendly Neighborhood Spider-Man (Tobey Maguire), The Amazing Spider-Man (Andrew Garfield), Spider-Man (Tom Holland), Electro, Doctor Strange, Green Goblin, Ned, MJ и Doc Ock.
Цена: 104,99 €

76263: Iron Man Hulkbuster vs. Thanos
Брой части: 66
Минифигурки: 2 (Thanos и Iron Man)
Цена: 26,99 €

76266: Endgame Final Battle
Брой части: 794
Минифигурки: 5 (Captain Marvel, Okoye, Wanda Maximoff, Shuri и Valkyrie)
Нано фигурки: 1 (Wasp)
Голяма фигура: 1 (Thanos)
Цена: 104,99 €