fbpx

Разкриха първите два accessory pack-а за Star Wars

0
Share

LEGO официално обявиха дългоочакваните два accessory pack-а за Star Wars, които са първите от този вид за тази серия. Те ще бъдат пуснати в продажба на 1-ви януари, а тяхната цена ще бъде £13.49 / $14.99 / €14.99.

Accessory Pack-овете имат лимитирано количество и могат да бъдат намерени само на официалния сайт на LEGO или в техен магазин. Те не са с кутия като нормален сет, имат картонено гръбче и частите/фигурките са в пластмасова кутийка и се виждат. Примери за такива.

40558: Clone Trooper Command Station – 66 части

Първоначално слуховете за този pack бяха, че ще съдържа капитан Rex и командир Cody, но за жалост тези слухове се оказаха грешни и в него ще видим два нормални Clone Trooper-a, заедно с Clone Commander, който дебютира в UCS сета 75609: Republic Gunship. Аксесоарите много наподобяват на сцена от Star Wars: Attack of the Clones – Battle of Geonosis.

40557: Defence of Hoth – 64 части

Слуховете покрай този pack за разлика от 40558 се оказаха верни и тук ще видим трима бунтовнически войника заедно с въртящо се лазерно оръдие и две триножни оръдия. 40557 е перфектна противоположност на 75320: Snowtrooper Battle Pack и с тези два pack-а могат да станат много интересни сцени.