fbpx

Резултати от второто ревю за 2021 на LEGO Ideas

0
Share

Днес станаха ясни LEGO Ideas творенията, които LEGO са избрали да се превърнат в истински сетове. 34 творения, които са били качени в периода май – септември 2021 и са събрали 10,000 гласа са били разгледани от екипа и само два от тях са били избрани.

Новината съобщиха LEGO Ideas Online Community Specialist Jacob McQuillan и LEGO Model Designer Laura Perron в кратко видео.

Първият модел, който е бил избран е A-Frame Cabin дело на Andrea Lattanzio (познат още като Norton74). Моделът изглежда доста добре и е изпълнен с много добри детайли. Освен красивия външен вид създателят е направил и вътрешен интериор, който може да бъде видят от едната страна на хижата, тъй като част от покрива не е добавен. Много интересно хрумване.

Вторият модел е за корейската група BTS и техният хит Dynamite. Той е дело на Josh Bretz (JBBrickFanatic) и Jacob (BangtanBricks). След като бяха обявени резултатите голяма част от общността не одобриха този избор заради това, че е доста опростен и дори няма лица на фигурките за разлика от други творения, които изглеждат като готови сетове. Разбира се това няма да бъде финалния модел, но все пак. BTS’ Dynamite изглежда е бил подкрепен от много от своите фенове, тъй като е събрал гласовете само за 3 дни след като феновете на групата са разбрали за идеята.

От екипа съобщиха, също така, че са се отказали от модела Snow White and the Seven Dwarfs на Harry Finkel (Hanwasyellowfirst), който беше избран с първите творения за ревю през 2021, но е било нужно по-обстойно ревю.

Следващата партида от LEGO Ideas творения вече се преглеждат от екипа. 36 проекта, които са били качени на сайта от началото на септември 2021 и януари 2022 година. Резултатите ще излязат през лятото на 2022 година. Всички модели, които са в ревю може да разгледате тук.