fbpx

Dan Ko спечели десети кръг на конкурса Iron Builder

0
Share

На 26 ноември стартира десети кръг от шести сезон на конкурса Iron Builder, който е един от най-престижните в интернет. За наша голяма радост в него взе участие Dan Ko и не само се представи изключително добре ами дори спечели като победи двукратният Iron Builder – LittleJohn.

The self-proclaimed underdog Jordan has slain the giant: Dethroning John he’s now an Iron Builder!

Markus (един от организаторите на Iron Builder)

Всички билдове на двамата в хронологичен ред заедно с така наречените „puns“, закачки между тях може да видите на страницата за рунда. В края на страницата може да прочетете оценките на журито и да видите за кого са гласували те във всяка една от категориите по които са оценявали, а именно Seed Part Usage, Build Quality и Entertainment.

Ако и вие искате да премерите сили с най-добрите може да се включите в Iron Forge, който започва на 1 януари 2022 година и ако го спечелите то това ще ви гарантира участие в един от следващите кръгове на Iron Builder. Също така, ако направите много добро впечатление с интересни билдове то може да получите покана, както Dan Ko, а защо не и да спечелите един от следващите рундове.

Съвсем скоро очаквайте интервю с Dan Ko за да разберете как се е почувствал след победата, да издаде някоя тайна за това как намира мотивация да строи такива интересни неща, както и много други работи свързани с любимото хоби.

Поздравления за Dan Ko, новият Iron Builder и успех на следващия рунд.