fbpx

Iron Builder С06Р12: Danko vs Josiah

0
Share

Времето за защитата на титлата Iron Builder, която Danko спечели миналата година настъпи. Той ще се изправи срещу претендента Josiah Durand (Instagram / Flickr).

Рундът започна миналата събота на 28.05 и двамата имат 15 дни да създават изключителни модели с доста интересната част, която са им избрали от организаторите. Те трябва да творят с лява и дясна ръка на голяма минифигурка в цвят bright green.

Рундът се очертава да бъде доста интересен, тъй като не са минали два дни и вече има 4 билда.

Може да

Josiah Durand

The light’s green! Let’s go!
What’s up with Dan Ko?
I’m surprised he’s so slooow…

Danko (danny)

Hey Jo, I can see that your turtle is a demutant, and probably from the too much sun, she has some kind of ninjary…if not, she soon will.

Josiah Durand

Are you crazy? Was that some sort of joke?
I think things just got serious! 😉
May my silence tomorrow be… disturbing…

Danko (danny)

I kitsch you not, this was no joke. It’s a bust to have one of these, and I’m ordering everything!

If you enjoy this – like, subscribe, Shire!

Iron Builder е един от конкурсите в които взимат участие едни от най-добрите билдъри в света. Провежда се на кръгове, които продължават по две седмици, а участниците трябва да строят с определена част от която получават по 100 броя от организаторите. Частта за конкретния кръг се разкрива малко преди началото. Билдърите получават конкретната част предварително, но нямат право да видя коя е тя. Отварянето става на live в определен час преди началото на кръга. Двамата трябва да направят минимум 7 билда.

Ако се чудите как може да вземете участие в Iron Builder то възможността това да се случи е да вземете участие в конкурса Iron Forge и да се класирате на някои от топ местата. Провеждането е два пъти в годината. Всеки може да вземе участие като там всяка седмица се строи с различна част и е на принципа на елиминация.

Може да видите творенията на Dan Ko от предишното му участие – тук.