fbpx

Резултати от конкурса Светът на Чудесата

0
Share

Успешно завърши първия конкурс който организираме. Цели 27 участника взеха участие с техни творения, някои от тях решиха да създадат модели за всички категории.

Победителят Виктор Иванов, който избра за награда трофея създаден от Данко ще предостави още три минифигурки от 22-ра серия. Той ще избере трима от участниците, които да бъдат поощрени и зарадвани с минифигурка. Той се класира на първо място в 3 от 4те категории.

Освен своите модели Виктор е написал и кратко описание към своите творение. За фантастичното приключение е:
„… След победа над Лорд Молдарк и неговите подчинени, Черните Соколи успяват да пленят самият Молдарк. Той е окован и ще отговаря за злодеянията си пред Крал Халбърт и цялото кралство. Но преди завръщането си в замъка, отрядът на Черните Соколи спира да пренощува в страноприемница „Две Стрели“. За късмет и странстващият бард Джаспър се оказва на същото място. Празненството няма да е същото без неговата весела музика! За съжаление не всеки може да се наслади на празника. А както е видно и на Лорд Молдарк далеч не му е до веселба …“

За фантастичното превозно средство:
„Подвижната крепост“
Това е военен фургон, далечен далечен предшественик на танковете. Може да превозва цели отряди войници. Отлично запасен с оръжия и провизии. Едната страна е многократно подсилена и готова да устои на всяко нападение. Преди битка се разполага стратегически и става укрепено място за защита. Умишлено достъпът до бойниците на 2-ро ниво е затруднен – така в случай на неравностойна битка, там ще бъде последното място за отпор. Лесно се свързва с други Подвижни крепости, за да се получи чудесно укрепена и непрекъсната стена.

75298: AT-AT vs Tauntaun Microfighters отива при toy.story.yana.

60312: Police Car получава Никола Коев за своето превозно средство.

43101: Vidiyo една произволна минифигурка получава Максим Момеков за своя разрушител.

Един брой произволна минифигурка от серия 22 (71032) получава Леон за своя пазител.

Свързахме се с победилите и в идните дни ще бъдат дадени наградите.

Огромни благодарности на всички, които се включиха. Очаквайте и други конкурси.