fbpx

LEGO Masters Australia Grand Masters започва на 10 април

0
Share

Пети сезон на може би най-успешната версия на реалите предаването LEGO Masters се завръща с нещо грандиозно. Сезонът ще бъде под името Grand Masters и ще включва едни от най-добрите билдъри в Австралия. Сезонът ще включва победилите от предишните 4 сезона, както и отбори, които са завършвали на второ и трето място. Два от отборите ще са новосформирани за този сезон, но това не трябва да ви заблуждава, тъй като може точно те да са новите победители. Пети сезон стартира на 10 април по австралийската телевизия 9now.

Ако искате да прочетете кои са участниците и как са се справили по време на техните сезони може да го направите след трейлъра и снимките на всички отбори. Ако възнамерявате да гледате предишните сезони ви съветвам да не го правите.

Sarah и Henry са един от новосформираните отбори като Henry е победителят от сезон 1, а Sarah е победителка от специалния епизод Brickmas Special от 2022 година. Те са единствения отбор с два трофея.

Trent и Kale са вторият нов отбор за сезона. Trent завършва на трето място по време на сезон 2, а Kale с тогавашния си партньор бива елиминиран на осмото предизвикателство, което си е четвърто място по време на сезон 1.

Andrew и Damian са отборът завършил на второ място на втори сезон. Двамата са изключителни билдъри и наистина можеха да са на първо място, но победилите Jackson и Alex се справиха на финала малко по-добре, за жалост те няма да се завърнат през този сезон.

Очертава се отборите от сезон 3 да бъдат най-много като започваме с победителите David и Gus. Изключителни творения, които създаваха по време на сезона си невероятни животни. Определено силна двойка.

Scott и Owen, които завършиха на второ място през трети сезон бяха едно свежо попълнение. Те спечелиха 3 имунитета по време на техния сезон.

Ryan и Gabby са отборът, който беше елиминиран, но се завърна и завършиха на трето място. Те бяха отборът, който получи Brick of Doom, който беше новостта в сезон 3 и отборът страдаше с 5 минутно наказани при започването си. Имаха доста добри творения.

Joss и Henry са победилите от последния четвърти сезон. По запознатите знаят кой всъщност е Joss, а именно Jayfa, който създава изключителни модели, а Henry е неговият брат.

Alex и Caleb завършват на второ място по време на четвърти сезон и се справяха доста добре с техните задачи.