fbpx

РЕВЮ: 76195: Spider-Man’s Drone Duel

1
Share

От LEGO създадоха три сета, които са за филма Spider-Man: No Way Home, който е в кината и днес ще може да прочетете ревю за 76195: Spider-Man’s Done Duel, който е предоставен специално от Ozone.

76195 е брандиран като сет за филма Spider-Man: No Way Home, но всъщност само фигурката на Spider-Man с този специфичен костюм е от него. На самата кутия може да видите малък текст, който гласи „Inspider by Marvel Studios Spider-Man: Homecoming“ заради което другият персонаж, който е в сета е злодеят Vulture, който е от филма Spider-Man: Homecoming. Останала част от този модел е дрон в златисто и черно, който не присъства в кино вселената на Spider-Man.

Spider-Man’s Drone Duel съдържа 198 части, две ексклузивни минифигурки, както и части, които са в нов цвят и за момента са само в този сет. LEGO пуснаха в продажба този сет на 1 октомври 2021 година.

За първи път може да видим в цвят metallic gold частта – Windscreen 6 x 4 x 1 Hexagonal with Bar Handle и така нареченият Weapon Pack – Minifigure, Weapon Pack Spider-Man Web Effects, 9 in Bag (Multipack) в pearl gold.

76195: Spider-Man’s Drone Duel съдържа цели 19 стикера, които придават повече детайл на дрона и крилата на злодея Vulture. Частите са разпределени в три торбичка и една отделна за аксесоарите на Spider-Man.

Фигурката на Spider-Man е ексклузивна за този сет и е изключително красива, и може би е най-хубаво нещо от този сет. Освен принтираните крака и тяло може да видите, че от LEGO са направили принтове на ръцете му за още по-голяма детайлност. С новия цвят за weapon pack-a на героя може да го раздвижите в различни сцени.

Освен с изключителната фигурка на Spider-Man от LEGO са създали нова версия на Vulure от филма Spider-Man: Homecoming, която се приближава много до визията на злодея във филма. Предишната версия на този персонаж беше в 76083: Beware the Vulture.

Грандиозните крила на тази минифигурка се сглобяват от първата торбичка на този сет, а със стикерите предназначени за дадените части към тях придават много добър детайл, който би било трудно да бъде постигнат само с части. Поради големината на крилата фигурката трудно може да стои без да трябва да се подпре на част от крилата.

Визьорът на минифигурката в този цвят (trans-clear) е за първи път в този сет.

Дронът се сглобява с останалите две торбички от сета. От първата се прави основната част от тялото му, а с втората се добавят завършващите детайли, както и перките. Тъй като самият модел е симетричен трябваше да се сглобяват някои от сегментите по два или четири пъти, което не беше от най-забавната части, но с малкото части за всеки един от тях беше поносимо. След като се сглоби целият модел на дрона и се залепят стикерите всъщност може да се види, че този така наречен дрон леко прилича на паяк. Допълнително той си има кокпит (отделение за управление) в който може да бъде поставена минифигурка, но за жалост няма никакви части, които да индикира за управление на тази машина.

С малко повече въображение дронът може да се постави на стойка и да се добави частта Hose, Flexible 22L with 2 Connector Ends (Zipline) за допълнителен екшън в някоя сцена.

Макар 76195: Spider-Man’s Drone Duel да не съдържа много части, цветовата гама от златисто и черно е доста приятна. Минифигурките са изключително добри и дори, ако решите да си го купите само заради тях няма да сгрешите.