fbpx

Пускова дата и детайли около сетовете за Eternals

0
Share

От LEGO пуснаха на своя сайт за продукти предстоящите четири сета от серията LEGO Marvel Eternals, които ще са базирани на филма Eternals от Marvel Studios. Освен официалното описание на сетовете бе разкрито, че моделите ще бъдат в продажба от 1 октомври, един месец преди филма, който ще бъде в кината през ноември тази година.

Всички фигурки освен Sprite ще имат принтове на своите торсове и крака. Всеки един от сетовете ще съдържа поне една ексклузивна фигурка. Ако решите да се сдобиете с всички сетове, то ще имате 3 бройки от Ikaris и по 2 от Thena и Sersi; всички други персонажи ще бъдат уникални за сет.

76154: Deviant Ambush!

Брой части: 197
Минифигурки: 3 (Thena, Makkari, Gilgamesh)
Подходящо за: 6+
Цена: 24.99$ / 17.99£ / 19.99€
Дата на пускане: 1 октомври 2021

Когато огромен крилат Deviant атакува два популярни Eternals – Ikaris и Sprite – децата трябва да им се притекат на помощ с всичките си умения на супергерои. Този сет позволява на феновете да пресъздадат запомнящи се сцени от филма на Marvel – Eternals и да измислят свои собствени истории. Безкрайно удоволствие е да разполагате с готини суперсили: реалистичните илюзии на Sprite и способността на Ikaris да лети. Ако го купувате за фен на минифигурките, то това е единственият сет в който може да откриете фигурката на Sprite!

set box
set box

76145: Eternals’ Aerial Assault

Брой части: 133
Минифигурки: 2 (Sprite, Ikaris)
Подходящо за: 7+
Цена: 9.99$ / 8.99£ / 9.99€
Дата на пускане: 1 октомври 2021

Когато шесткракият Deviant с хапеща уста атакува трима от The Eternals – Thena, Gilgamesh и Makkari – децата трябва да им се притекат на помощ с всичките си умения на супергерои. С 3 минифигурки на супергерои младежите могат да си представят разгръщането на техните суперсили: способността на Thena да призовава ръкопашни оръжия, суперсилата на Gilgamesh и феноменалната скорост на Makkari. И ако го купувате за фен на минифигурки, този страхотен комплект е единственият, който включва минифигурата на Gilgamesh!

76155: In Arishem’s Shadow

Брой части: 493
Минифигурки: 4 (Ajak, Kingo, Ikaris, Sersi)
Подходящо за: 7+
Цена: 59.99$ / 59.99£ / 69.99€
Дата на пускане: 1 октомври 2021

Децата обединяват сили с четирима от Eternals, за да победят прилепа-Deviant. The Eternals имат готини способности: Ajak е единствената, способна да общува с мощните извънземни същества, the Celestials; Sersi превръща материята в каквото си пожелае; Ikarisп притежава свръхчовешка сила; a Kingo може да изстрелва извънземна енергия. Комплектът включва Celestial фигура, която може да държи Eternal минифигурка в ръката си. И ако купувате за фен на минифигури, този страхотен сет е единственият, който включва минифигурките на Ajak и Kingo!

76156: Rise of the Domo

Брой части: 1040
Минифигурки: 6 (Phastos, Makkari, Druig, Sersi, Thena, Ikaris)
Подходящо за: 8+
Цена: 89.99$ / 89.99£ / 99.99€
Дата на пускане: 1 октомври 2021

Ако търсите нова играчка за младежи, те ще харесат този боен кораб. Децата се присъединяват към шестима от Eternals – Makkari, Ikaris, Thena, Sersi, Druig и Phastos – за да изследват техния невероятен космически кораб. Трите страни се отварят, за да дадат достъп до пилотската кабина, оръжейната зала, лабораторията и др. Но когато злият лидер на Deviant-ите пристига със своя съучастник, децата трябва да използват космическия кораб, за да преодолеят Deviant-ите! Ако купувате за фен на минифигурки, това е единственият комплект, който включва фигурки на Druig и Phastos!