fbpx

Amazon разкриха два нови Star Wars сета за месец май

0
Share

Онлайн платформата Amazon разкриха два сета, които ще са фокусирани към възрастните фенове на поредицата Star Wars. Двата нови модела ще представят емблематични сцени от филмите Episide IV – A New Hope и Episode V – The Empire Strikes Back и ще бъдат на пазара от 1 май 26 април.

75329: Death Star Trench Run ще бъде микроскейл версия на X-Wing-a, който управлява Luke Skywalker около Death Star и бива преследван от Darth Vader, който казва фразата „The Force is strong with this one.„, която е принтира на част, която се добавя към основата. Сетът ще съдържа 665 части и ще струва €59.99.

Другият модел ще бъде от Episode V – 75330: Dagobah Jedi Training и ще представя тренировката на Luke Skywalker за Jedi, която се провеждаше от Yoda. Също като 75329 и този сет ще има емблематична фраза от филма, която ще бъде „Do. Or do not. There is no try,“ и ще бъде принтира на част, която да се постави на основата на сета. Броят на частите ще бъде 1000, а цената му €79.99.

75329: Death Star Trench Run и 75330: Dagobah Jedi Training влизат в графата диорама и могат да поставят началото на една такава серия, която би зарадвала по-възрастните фенове.