fbpx

Резултати от първото ревю за 2022 на LEGO Ideas

0
Share

Днес екипът на LEGO Ideas съобщиха резултатите от първото ревю за 2022 година, които са събрали 10 000 гласа между началото на януари 2022 и май 2022 година. Te бяха съобщени от Jacob McQuillan (LEGO Ideas Online Community Specialist) и Laura Perron (LEGO Model Designer). За първи път в историята на Ideas цели четири модела са били избрани да се превърнат в официални сетове. Четирите модела изглеждат много различно един от друг и са доста интересни.

LEGO Insects от José María познат още като hachiroku24

Пет модела на добре познати насекоми, които са от различни краища на света – Blue Morpho Butterfly (пеперуда), Hercules Beetle (or Dynastes) (бръмбар Херкулес), Asian Lady Beetle (калинка), Western Honey Bee (пчела) и Praying Mantis (богомолка). Може да прочетете повече за всяко едно насекомо в описанието на проекта на hachiroku24.

The Orient Express, A Legendary Train от Thomas Lajon познат още като LEt.sGO

Изглежда, че феновете на LEGO влаковете ще бъдат зарадвани с нещо доста интересно. Thomas е пресъздал с много добри детайли локомотива, вагона за въглища и вагон-ресторанта на този легендарен влак. Предстои да разберем дали от LEGO ще решат да направят този влак в размерите на останалите влакове и дори да дадат възможност за моторизиране или ще го направят дисплей сет подобно на 76405: Hogwarts Express – Collectors’ Edition.

Tales of the Space Age от Jan Woźnica познат още като john_carter

Jan е първият полски фен чийто модел е бил избран да се превърне в официален сет. Той е създал три различни моделчета, които наподобяват sci-fi плакати на филми или корици на книги от 80те. Любителите на този жанр ще припознаят някои от заглавията.

Polaroid Onestep SX-70 от Marc познат още като Minibrick Productions

Marc е създал изключително добър модел на популярния класически фотоапарат. Освен това той е добавил доста интересна функционалност, която може да видите в модела му, но да видим дали от LEGO ще го пресъздадат.

Следващата партида творения, които са в процес на ревю са цели 51 броя между месец май 2022 и началото на септември 2022. Резултатите ще бъдат обявени в началото на 2023 година. Всички модели може да разгледате тук.