fbpx

Официално разкриха 76405: Hogwarts Express – Collectors’ Edition

0
Share

От LEGO пуснаха официални снимки и детайли за сета 76405: Hogwarts Express – Collectors’ Edition след като днес клиенти от Нова Зеландия са го получили по погрешка, техните поръчки са били за наскоро излезлия 10305 Lion Knights’ Castle.

Огромният Howgarts Express ще бъде от 5129 части и ще може да се сдобиете с него от 31 август. В него ще видим цели 20 минифигурки на персонажи от първия (Train Conductor, The Trolley Witch, Harry Potter, Ron Weasley, Hermione Granger), третия (Remus Lupin, Dementor, Harry Potter, Ron Weasley, Hermione Granger), шестия (Harry Potter, Luna Lovegood, Draco Malfoy) и осмия филм (Harry Potter, Gina Weasley, Albus Severus Potter, Lily Luna Potter, James Sirius Potter, Ravenclaw Student, Hufflepuff Student) за Harry Potter. Дължината на влака ще бъде цели 118 см, а цената му ще е £429.99 / $499.99 / €499.99.

На видеото след снимките може да се види, че ще има светлини за купетата. Също така се вижда, че самият влак не е поставен на нормални LEGO релси, което е лоша новина за феновете на влаковете.