fbpx

Четири нови LEGO Super Mario сета през 2022 година

1
Share

Днес в социалните мрежи бяха пуснати снимки на 4 нови сета за серията Super Mario, които ще излязат през 2022 година. Първо бяха разкрити на официалния профил на LEGO в Weibo, а след това бяха публикувани и на официалния акаунт на Nintendo of America в Twitter.

Имената на сетовете са превод от китайски на английски, но не бяха потвърдени официално на акаунта на Nintendo of America и може да има несъответствие в именaта на официалните модели.

Няма обявени цени и кога ще бъдат на пазара, но очакванията са да бъдат пуснати на 1 януари заедно със сетовете за Luigi’s Mansion.

71400: Big Brother Sea Urchin’s Surfing Expansion Set

Най-големият от четирите сета ще включва жълт Yoshi, както и roller coaster, но вместо влакче ще има делфин. Също така ще има скали и мост с противници за преодоляване.

71402: Character Pack Series 4

От новата серия ще могат да бъдат събрани десет нови противника. Това ще са малките сетчета, които ще съдържат злодей за сглобяване на произволен принцип.

 71398: Sea Dragon King’s Beach Expansion Set

В този сет ще може да сглобите морското същество Dorrie и ще преминавате през различни морски препятствия.

71396: Cool Bowser Jr Clown Spaceship Expansion Set

В този сет не е включен главният злодей Bowser Jr., но пък неговото летящо „превозно средство“ е толкова голямо, че да събере фигурата на Mario. Към модела ще бъде включен и Bom-omb.