fbpx

Четири сета за Spidey and his Amazing Friends

0
spidey and his amazing friends
Share

Задават се нови четири сета за феновете на Spider-Man или по-точно най-малките му фенове, тъй като сетовете ще се водят за възрастова граница 4+. Новата серия ще бъде базирана на анимацията излязла тази година Spidey and his Amazing Friends излъчвана по Disney Junior.

Четирите модела бяха разкрити от немския продавач JB Spielwaren. Предстои официално публикуване на сайта на LEGO.

Сетовете и техните минифигурки изглеждат изключително симпатично. Всички фигурки ще са напълно нови за тази серия. Злодеят Rhino за първи път ще получи своя минифигурка, тъй като до момента е имало една, която се сглобява и нормална фигурка в човешкия му вид от 76037: Rhino and Sandman Super Villain Team-up. За първи път ще видим женската версия на Doctor Octopus. Green Goblin ще бъде третият злодей от серията, а героите ще са Peter-Parker и Miles Morales като Spider-Man, Ghost-Spider, Hulk и Ms. Marvel. В анимацията присъства и Black Panther, но него може би го пазят за евентуална втора вълна с други герои и злодеи, ако има втори сезон на шоуто.

Тъй като сетовете ще бъдат за малките фенове затова и фигурките не са толкова детайлни и са с късите крачете, но ще бъдат подвижни. Старата версия им версия беше с неподвижни. Единствено Rhino и Hulk ще имат нормални крака.

На сайта на JB Spielwaren пише, че всички сетове ще бъдат пуснати на 31 декември тази година, но най-вероятно ще са налични за поръчка от LEGO в началото на месец януари 2022 година.

10781: Spider-Man’s Techno Trike
Брой части: 59
Минифигурки: 2
Цена: €9.99

10782: Hulk vs. Rhino Truck Showdown
Брой части: 110
Минифигурки: 3
Цена: €19.99

10783: Spider-Man in Doc Ock’s Laboratory
Брой части: 131
Минифигурки: 5
Цена: €29.99

10784: Spider-Man Webquarters Hangout
Брой части: 155
Минифигурки: 3
Цена: €49.99