fbpx

LEGO официално разкриха новите сетове от Botanical Collection

1
Share

След като загатнаха преди няколко дни за нови сетовете от серията Botanical Collection, днес от LEGO официално разкриха кои ще бъдат те, а именно 10309: Succulents и 10311: Orchid. Двата сета ще бъдат на пазара от 1 май, а предварителни поръчки от официалния сайт на LEGO вече са отворени. Цената за всеки един от сетовете ще бъде £44.99 / $49.99 / €49.99.

10311: Orchid ще съдържа 608 части и разбира се ще мога да се сглоби популярното цвете Охридея и моделът изглежда зашеметяващ. Дизайнерите са използвали по-доста интересен начин частите за да създадат това цвете.

10309: Succulents ще съдържа 771 части и цели девет малки вида растения, които ще бъдат в отделни контейнерчета. Те ще могат да бъдат комбинирани по много различни варианти или да бъдат изложени самостоятелно.

Двата нови сета са доста по-различни от предишните модели от серията, и въобще не отстъпват по красота. Всички Botanical Collection модели заедно изглеждат изключително красиво и са една страхотна декорация за дома на всеки. Определено от LEGO създадоха много интересна тема и в бъдеще ще видим още по-красиви модели на интересни цветя.