fbpx

LEGO рестартират серията Friends с нови персонажи

0
Share

След вчерашния тийзър от LEGO за предстояща новина за серията Friends днес те официално показаха за какво са загатвали. Серията Friends ще бъде рестартирана от началото на 2023 година с новите герои Paisley, Autumn, Aliya, Leo, Liann, Olly, Zac и Nova, които ще заменят Andrea, Emma, Mia, Olivia и Stephanie чийто приключения приключиха с таз годишните сетове. Новите персонажи ще са по-представителни за света, в които се намират децата по пол, култура, етническа принадлежност, физически черти, способности и други.

Серията Friends стартира през 2013 година и става една от най-продаваните на компанията. Освен официалните сетове покрай тях биват пуснати книги, анимация и дори е имало пиеса в някои LEGOLAND паркове.

С рестартът на темата Friends освен новите персонажи от LEGO ще сменят и логото.

Първите сетове от новите Friends ще бъдат пуснати на пазара през месец януари 2023 година, а през февруари ще бъде излъчен специален епизод, който ще стартира нова анимация с новите персонажи. Новите приключения ще сблъскат

От LEGO пуснаха и кратки описания за Paisley, Autumn, Aliya, Leo, Liann, Olly, Zac и Nova, които може да видите по-долу.