fbpx

BrickLink ще стартират MOC Pop-up Store

0
Share

BrickLink обявиха една много интересна идея, която ще стартират. Тя ще носи името MOC Pop-up Store. Идеята им е с този проект да позволят на феновете да могат да построят някои от моделите участвали в първа и втора серия на тяхната дизайнерска програма. Те ще поканят дизайнерите на моделите, които не са били избрани да участват в този проект и след това отново ще има вътрешен избор кои да участват в MOC Pop-up Store. Идеята им е да могат да бъдат поръчани частите само от няколко магазина за улеснение при събирането на части и да не трябва да се правят много поръчки в различни магазини. Инструкциите ще могат да бъдат закупени от създателя на дадения модел.

Bricklink Designer Program е нещо като LEGO Ideas, но се създават лимитирана бройка на тези сетове. За момента са минали първа и втора серия. Като се очакват още три.

Тази инициатива ще стартира в края на месец август и ще продължи до средата на ноември. След това от BrickLink ще решат как се е справила програмата и дали си заслужава да бъде продължена.

Всичко за пилотната програма MOC Pop-up Store може да прочетете тук. Има доста подробна FAQ секция.