fbpx

The LEGO Group ще бъдат на SDCC ’23

0
Share

Най-голямото събитие за комикси и поп култура San Diego Comic Con 2023 ще се проведе в края на седмица – 21 – 23 юли. Стана ясно, че the LEGO Group ще имат щанд там, както и специални панели за новите им анимации DREAMZzz и NINJAGO. Освен това се говори за колаборация между LEGO и предстоящия индийският филм Project K. За него ще има презентация в популярната зала H. Предстои да разберем каква ще бъде тази колаборация и как ще се отрази на бъдещите сетове.

Филмът е описан като история от сърцето на Индия, която преплита древна митология с авангардна научна фантастика. Очаква се това да бъде най-амбициозната кино вселена на Индия до този момент. Датата на излизане на Project K е планирана за 24 януари 2024 година.

За жалост Marvel няма да имат презентация в известната зала H и да обявят предстоящи заглавия на филми и сериали. Изглежда, че това е запазена марка на Marvel е да пропускат години от SDCC и да присъстват на следващите две. Те пропуснаха 2015, 2018, a поради COVID нямаше събитие през 2020 и 2021. 2019 и 2022 имаха презентация и най-вероятно заради това пропускат 2023.