fbpx

Обявиха официално Marvel Mech сетовете за 2022

2
Share

Днес на сайта на LEGO се появиха имената на предстоящите три mech armor сета за герои от вселената на Marvel в секцията за инструкции и няколко часа по-късно бяха обявени официално.

Трите mech сета ще бъдат в продажба на 1-ви януари 2022 година и ще са за героите Iron Man, Black Panther и Wolverine. Всеки един от моделите ще е на цена от £8.99, $9.99, €9.99 и ще включва по една фигурка, която за момента ще е уникална за този сет.

76204: Black Panther Mech Armor
Брой части: 124

Изглежда, че тази броня е базирана от части на костюма на Black Panther от едноименния филм, който излезе през 2018 година. Там видяхме тези лилавите оттенъци, които индикираха, че костюмът събира кинетична енергия, която може да бъде използвана по-късно. Изглежда, че този модел ще има две глави на минифигурката, едната с лицето на T’Challa, а другата с маската на Black Panther. Това ще бъде първия mech сет в който е направено това.

76203: Iron Man Mech Armor
Брой части: 130

Iron Man ще получи втори mech armor сет след първия ( 76140: Iron Man Mech ), който даде началото на този тип сетове за Marvel. Новата версия много наподобява на костюм от филма Iron Man 3 и по конкретно Mark 42, но за този костюм вече има такава фигурка от сетовете 76007: Iron Man: Malibu Mansion Attack и 76007: Iron Man: Malibu Mansion Attack.

76202: Wolverine Mech Armor
Брой части: 141

Това е първият сет за X-Men от 2017 година насам. Фигурката на Wolverine е напълно нова и се доближава до един от класичесите му костюми от комиксите и от анимацията X-Men TAS (the animated series), за която преди няколко дни от Marvel обявиха, че през 2023 година ще видим нов сезон за нея. Новината за новата анимация и предстоящия mech armor сет може да загатват, че все пак ще видим нови сетове от вселената на X-Men.