fbpx

Разкриха два нови BrickHeadz модела за Stranger Things

0
Share

LEGO разкриха чрез страницата за инструкции два нови модела от серията BrickHeadz, които ще са базирани на персонажи от сериала Stranger Things.

40549: Demogorgon & Eleven ще бъде сет от два модела и ще представя една от главните героини в сериала Eleven, както и едно от чудовищата с което се сблъскват героите – Demogorgon.

Eleven ще бъде представена с облеклото и от първи сезон на сериал, а чудовището Demogorgon ще е с отворена уста, което го прави още по-ужасяващо.

Това ще бъде вторият достъпен LEGO сет базиран на сериала след 75810: The Upside Down. За сериала има също така ексклузивна фигурка на Barb от San Diego Comic Con ’19 (SDCC), както и малък модел на Castle Byers, който е бил достъпен при пускането на 76810 в магазин на LEGO на Leicester Square.

За момента няма информация колко части ще съдържа 40549: Demogorgon & Eleven и кога точно ще бъде в продажба. Цената на другите двойни BrickHeadz сетове е била £17.99 / $19.99 / €19.99, която най-вероятно ще бъде същата и за този. Четвърти сезон на сериала Stranger Things се очаква да бъде излъчен по Netflix към средата на година, което може да ни ориентира горе долу кога може да очакваме и LEGO сета.