fbpx

Разкриха новия Winter Village сет – 10293: Santa’s Visit

0
Share

LEGO разкриха таз годишния сет към зимното селце на Тайвайнската и Сингапурската версия на своя сайт.

10293: Santa’s Visit ще съдържа 1445 части, 4 фигурки и ще е за възрастова група 18+. Миналогодишния сет от тази серия е – 10275: Elf Club House.

Ако мечтаете за перфектната Бъдни вечер, започнете празничния сезон с вълшебно начало с този модел. Santa’s Visit (10293) е идеалният начин да прекарате качествено време с уютен сет за възрастни и семейства. Изградете сложната коледна къща и разгледайте всички забавни характеристики на модела, преди да я поставите на показ.

Конструкция, пълна с традиции. Открийте всички съставки, които правят Бъдни вечер толкова специална. На камината има чорапи, чиния с бисквитки и мляко за Дядо Коледа и дори място за него на масата за хранене. Екстериорът е равномерно детайлен. Вижте коледното дърво, което светва, когато натиснете леко върха му. Допълнителни детайли допълват веселата сцена с подаръци, пощенска кутия и дръвче под покрива със „сняг“.

Коледният модел „Santa’s Visit“, е част от колекцията LEGO Winter Village: колекция от модели за възрастни, с които да отпразнувате празничния сезон.