fbpx

Разкриха предстоящите GWP сетове за Китайската Нова година

0
Share

С началото на новата седмица ще бъдат налични нов сет и полибег за феновете, които направят поръчка над определена сума от LEGO магазин.

Новата година е под зодиакалния знак на водния тигър и затова GWP сетът ще бъде 40491: Year of the Tiger. Всеки, който направи покупка над £85/$85/85€ между 10 и 27 януари ще получи този сет безплатно.

Освен 40491 от LEGO са решили да зарадват и феновете на Monkie Kid серията. Отново между 10 и 27 януари, ако бъда направена поръчка на NINJAGO или Monkie Kid сетове над £40/$40/40€ безплатно ще бъде получен полибегът 30562: Monkie Kid’s Underwater Journey.

В момента GWP сетовете са два полибега, един за CITY и един за Friends. Промоцията е от 1 до 9 януари. Съответно за покупка на CITY сетове над £40/40 €/$40 и Friends сетове над същата сума.

Gift With Purchase (GWP) е много популярна практика в официалните LEGO магазини и означава, че получавате подарък LEGO сет с поръчка над определена сума. От компанията дълги години имаха месечен календар от който феновете знаеха кога и какви ще бъдат тези въпросни GWP сетове, но с началото на 2022 този календар беше спрян, тъй като в някои магазини поради епидемията има определени рестрикции и не мога да синхронизират всичко и календара да е адекватен. Все пак феновете ще бъдат известявани на време за такива промоции и сетовете под друга форма.

За жалост в България не можем да се възползваме от тази промоция, но феновете могат да намерят тези безплатни сетове на вторичния пазар за определена сума.