fbpx

Резултати от второто ревю за 2022 на LEGO Ideas

0
Share

Екипът на LEGO Ideas съобщиха резултатите от второто ревю за 2022 година, които са събрали 10 000 гласа между началото на май 2022 и септември 2022 година. Общо броят на творенията стигнали до ревю са били 51. Резултатите бяха съобщени от Hasan Jensen (LEGO Ideas Engagement Manager) и Ollie Gregory (LEGO Model Designer).

Red London Telephone Box от John Cramp познат още като Brickled1980.

Дори да не сте посещавали Англия знаете за тези емблематични телефонни кабинки. Дизайнът изглежда страхотно и англичаните биха го оценили изключително много.

The Nightmare Before Christmas от Simon Scott познат още като Tvrulesmylife.

Моделът на Simon Scott за втори път достига 10000 гласа и този път ще се превърне в официален сет. Творението му изглежда изключително феноменално. Феновете ще бъдат изключително радостни. Доста разчупена архитектура и би било интересно да видим как ще се справят от екипа на LEGO Ideas в пресъздаването.

Следващата партида творения, които са в процес на ревю са само 35 броя между месец септември 2022 и началото на януари 2023. Резултатите ще бъдат обявени през лятото на 2023 година. Всички модели може да разгледате тук.