fbpx

Всички нови сетове излизащи през месец ноември

0
Share

Този месец ще бъдат пуснати в продажба 8 сета, някои от които ще са доста впечатляващи и интересни. Част от тях ще бъдат пуснати първо в Америка, а след това за останалата част от света. Един от сетовете пък ще е достъпен първо в Европа и Англия и след това в Америка.

LEGO Art

Най-новото попълнение в колекцията мозайки на LEGO ще бъде 21226: Art Project – Create Together, сет който ще даде възможност да се създадат малки изображения и да бъдат събрани заедно в една мозайка, добър сет за строене с приятели, тъй като всеки може да реди сам панела и след това да се обединят. Ако не сте фенове на малките изображения, дизайнерите са подготвили опция да създадете и голяма мозайка на класическа Space минифигурка.

21226 banner

LEGO Titanic

Един от най-впечатляващите сетове, който е бил правен от LEGO напоследък е именно 10294: Titanic, който макар да не може да се нарече на първо място за най-големия сет по брой части (31203: World Map води тази класация с 11695 части) то той бие всички други модели по големина. Неговата дължина ще бъде 1,35 метра и ще съдържа 9090 части. Предварителните поръчки са започнали на 1-ви ноември, а феновете ще могат да го закупят на 8-ми.

LEGO Technic

Най-новото попълнение в Technic серията ще бъде 42127: The Batman – Batmobile, който ще бъде първото превозно средство на супер герой правено за тази серия. Моделът обаче ще бъде пуснат този месец само в Америка, а за другите държави ще бъде достъпен на 1-ви Януари 2022.

LEGO Ideas

21330: Home Alone ще бъде 38-мият Ideas сет и директно ще го постави на първо място по големина от тази серия. Дизайнът на сета е дело на Alex Storozhuk, а той самият е изпълнен с много препратки към филмите и интересни техники. Фенове пък на модулните сгради, както и на коледните сетове също могат да хвърлят едно око на този модел, тъй като би се вписал много добре и в двете тематики.

LEGO Batman

Този месец феновете на Batman ще бъдат най-доволни, тъй като излизат цели 4 system и един technic сета. 76240: Batmobile Tumbler, който е нова версия на превозното средство от филмите The Dark Knight ще е достъпен за цял свят, докато трите нови модела за предстоящия филм на Matt Reeves – The Batman ще бъдат пуснат само в Америка, а за другата част на света ще са достъпни на 1-ви януари 2022 година.

model display
76181: Batmobile: The Penguin Chase
76179: Batman & Selina Kyle Motorcycle Pursuit
76183: Batcave: The Riddler Face-off