fbpx

РЕВЮ: 76207: Attack on New Asgard

0
Share

Най-новият филм на Marvel – Thor: Love and Thunder е вече по кината, а отзивите за него са изключително добри. LEGO създадоха два сета вдъхновени от него – 76207: Attack on New Asgard и 76208: The Goat Boat. Днешното ревю ще бъде за по-малкия сет Attack on New Asgard в който Thor и Mighty Thor ще се изправят срещу Gorr и чудовище, което наподобява растение, но не е било показвано в трейлърите за филма.

76207: Attack on New Asgard излезе на 26 април като съдържа 3 минифигурки и 159 части. Макар и малък този сет има четири стикера.

Сглобяването на това растително чудовище е разделено на две. Долната му част е доста симетрична като цяло и има повторяемост с изключение на няколко части, които да загатнат от къде ще му започва тялото. Един от стикерите се използва тук.

След това ще може да сглобите тялото му и главата, които могат обаче да се движат само напред и назад. За ръцете са използвали кръгли стави, които позволяват доста движение и интересно позициониране. Най-интересният стикер от всички е този, който е за устата на създанието. Най-добрата част от него е лицето с новите принтирани 1×1 round tile. Гърба на чудовището не се отличава с нищо интересно. Цялото същество няма крака и сякаш е излязло от земята или някаква саксия.

Минифигурките в този сет са напълно нови, но ако вече притежавате другия сет за филма – 76208: The Goat Boat то те биха ви се повтаряли.

Mighty Thor е един от новите персонажи във филма и кино вселената на Marvel, но не и в техните комикси. Jane Foster през 2014 се превърна в достойния носител на чука Mjölnir и така се стана Thor. За първи път ще видим тази версия на големия екран. Шлемът на Mighty Thor е нова част, но към него се вижда и част от косата на персонажа.

Новата минифигурка на Thor ще бъде с новата му златисто синя униформа. Ще може да сглобите и оръжието му Stormbreaker, което ще има малко по-различен дизайн от предишните си версии. Косата, която са използвали за тази минифигурка е напълно нова.

Шлемът и косата на Thor и Mighty Thor изглеждат доста добре и са едни от най-добрите части в този сет.

Gorr the God Butcher в ролята Christian Bale ще бъде злодеят във филма Thor: Love and Thunder. В сета минифигурката се доближава сравнително добре до вида му във филма. Има само принт на торсото и главата му е нова. Към него идва и мечът му Necrosword или познат още като All-Black. В комиксите Gorr изглежда по-различно и сякаш по зловещо. Може би някой ден ще видим и тази негова версия.

76207: Attack on New Asgard не е от най-красивите сетове и има какво да се желае от него, но малките фенове ще го харесат доста. Също така е бюджетен вариант, ако искате да се сдобиете с минифигурките на Thor, Mighty Thor и Gorr.

Сетът е предоставен от Ozone.bg .