fbpx

Две нови mech брони за Spider-Man и Green Goblin от 76219

0
Share

LEGO днес пуснаха продуктова страница без снимки за сета 76219: Spider-Man и Green Goblin и няколко часа след това качиха две снимки на продукта.

Двойният пакет ще бъде пуснат на пазара на 1 април заедно с трите mech-a за Black Panther, Wolverine и Iron Man, които бяха планирани за началото на годината, но ги отложиха. 76219 ще съдържа 296 части, а фигурките на Spider-Man и Green Goblin ще бъдат такива, които вече сме виждали в предишни сетове. Цената му ще бъде £17.99 / $19.99 / €19.99.

Изглежда, че тези два mech-a ще бъдат базирани на нова серия от играчки за Marvel Mech Strike Monster Hunters. Освено новите фигурки, през месец юни от Marvel ще стартират нова лимитирана комикс поредица от Christos Gage (история) и Paco Diaz (рисунки), както и motion комикс с името „The Eye of Doom“. Всяка седмица от утре до месец септември в канала Marvel HQ ще има кратки епизоди за този нов сезон на Marvel Mech Strike. Старите може да гледате в същия канал. Лимитираната поредица Avengers Mech Strike приключи миналата година и съдържаше 5 броя.

На сайта на Toy Book може да видите ексклузивно снимки на част от предстоящите играчки, дизайни на новите чудовищни брони на злодеи и герои, както и други материали свързани с предстоящата серия.