fbpx

Всички нови сетове излизащи през месец април

0
Share

С леко закъснение на обзорната тема за излизащите сетове ви представяме какви сетове ще може да закупите и кога, тъй като през месец април ще бъдат пуснати на четири различни дати.


Сетовете в продажба от 1 април.

Brick Sketches

Marvel персонажите Miles Morales и Iron Man се присъединяват към серията Brick Sketches.
Снимки и допълнителна информация.

Creator Expert

Феновете на поредицата Back to the Future най-накрая ще бъдат зарадвани с много добър модел на Dolorian.
Снимки и допълнителна информация.

10300: Back to the Future Time Machine

Marvel

След отлагане и дълго чакане най-накрая трите нови mech сета ще видят бял свят. Заедно с тях ще излезе и вторият двоен сет с merch armons – Spider-Man & Green Goblin. Не на последното място феновете ще имат възможност да закупят accessory pack с 5 персонажа от филма Thor: Ragnarok.
Снимки и допълнителна информация – трите единични mecha-a, двойният сет, accessory pack-a.


Сетовете за 17 април.

Jurassic World

Феновете на динозаврите ще получат нова порция динозаври като вид, както и различни цветове. Ще има сетове както за най-малките така и за доста по-големите феновете на серията. Очаква се официално да бъде разкрит още един сет, който ще съдържа два нови динозавъра.
Снимки и допълнителна информация – първите 7 сета, сетове 8 и 9, T-rex Breakdown.


Сетовете излизащ на 24 април.

Disney Lighteyer

Филмът на Disney – Lightyear ще бъде в кината 17 юни, но LEGO феновете ще могат да се сдобият със сетовете базирани на филма почти два месеца по-рано. Наскоро обявиха и Duplo сет за най-малките фенове (2+).
Снимки и допълнителна информация.


Сетовете, които ще бъдат достъпни от 26 април.

Star Wars

Новата под серия на Star Wars – сетове диорами изглеждат изключително красиви. Сцените са от Episode IV и Episode V. В края на месец март беше обявен и сетът 75342: Republic Fighter Tank.
Снимки и допълнителна информация за диорамите – първите два, последният.

Marvel

Феновете на Marvel ще могат да закупят сетове в началото и в края на месец април. На 26-ти ще могат да бъдат закупени два нови модела за филма Thor: Love and Thunder. Първият беше обявен официално, докато вторият беше сниман от фен който го е закупил от магазин, но все още няма официални снимки.
Снимки и допълнителна информация.

76208: The Goat Boat