fbpx

Двойно по-голям Sanctum Sanctorum през месец август

0
Share

На LEGO CON ’22 феновете на Marvel бяха зарадвани с това, че ще получат нов сет за сградата Sanctum Sanctorum, който ще бъде двойно по-голям от предшественика си (76108) от 2018 година. Новият сет ще бъде от 2708 части и ще съдържа девет минифигурки на цена от £214.99 / $249.99 / €249.99. Новият 76218: Sanctum Sanctorum ще бъде съвместим с модулните сгради, които LEGO създават всяка година.

Сетът е базиран на версията от филма Doctor Strange in the Multiverse of Madness, но има референция към филма Avengers: Infinity War с минифигурките на – Ebony Maw, Spider-Man, Iron Man и Wong. Останалите персонажи, които се намират в сета ще бъдат на Scarlet Witch, Master Mordo, както и три различни версии на Doctor Strange – нормалната му версия, злият Doctor Strange и Zombie Strange.

На един от етажите на Sanctum Sanctorum ще могат да бъдат забелязани врати/портали към други измерения, които видяхме в последния филм за Doctor Strange. В сета може да видим част от създанието Gargantos, който се опитва да мине през портал и Doctor Strange се изправи във филма. От LEGO създадоха отделен сет за тази битка в сета 76205: Gargantos Showdown​ за който може прочетете ревю тук.

Височината на 76218: Sanctum Sanctorum ще бъде 32 см и широк 26 см. Този сет ще бъде на пазара от 1 август.